joi, 3 septembrie 2009

Nu mai exista Don Juan

1. Cine e Don Juan?

Don Juan este barbatul al carui zambet te tintuieste locului intr-o zi ploioasa, cand evident, de aiurita ce esti, ai uitat umbrela acasa. Te misti cu greu de acolo caci genunchii nu te mai asculta si speri ca el sa nu fi observat roseata din obrajii batuti de ploaie.
Ajungi intr-un final la munca. Nu auzi mustrarile colegilor ca ai iesit asa din casa pe o zi din asta, iti e cam frig si nu-ti mai simti picioarele, dar nu conteaza, nu...nu reusesti sa te concentrezi la toate astea pentru ca mintea iti zboara aiurea la barbatul pe care tocmai l-ai vazut. Ziua trece chinuitor de greu...de vina e doar inima asta care bate mult prea repede de cand cu...da, de fapt ai vrea sa intelegi in primul rand Ce s-a intamplat dimineata.
Nu prea iti amintesti cand ai plecat si cum ai ajuns acasa. Ochii care te cunosc de mult, mana care te trage usor si te face sa te simti atat de calda, parca nu reusesc sa te salveze din plasa de vise in care ai ramas blocata. Sute de imagini ti se deruleaza in fata ochilor si te straduiesti cat poti de tare sa o gasesti pe cea potrivita. Da, esti acasa, si ochii aceia negrii sunt ai lui, si buzele si gustul de care nu te mai saturi sunt ale lui, si gatul de care te-ai agatat acum e tot al lui...
Ale cui?
Ale iubitului.
A...am uitat sa va spun, de Don Juan nu te indragostesti.

Niciun comentariu: